Tjänster

Scanning av Leverantörsfakturor
Vi digitaliserar och automatiserar era Fakturaflöden, docTechs Fakturatolkning passar alla företag stora som små och till marknadens bästa kvalite, du väljer om du vill scanna själv eller hos oss.

Läs mer

Send & Receive Network (invoices.exchange).
Med vår smarta och effektiva tjänst Send & Receive Network, sänds fakturorna från leverantör till mottagare snabbt och smidigt. Den här tjänsten passar perfekt för företag som eftersträvar effektivitet. Leverantörer kan skicka sina fakturor via System koppling(API), FTP, Epost och virtuella skrivare.

Läs mer

Skicka Dokument.
Vi på docTech har den perfekta proffstjänsten för företag som vill ha effektiv och smart hantering av utgående fakturor. Vi hanterar främst fakturor men vi skickar bl.a. påminnelser och undersökningsenkäter.

Läs mer

Ta emot Dokument.
Vi på docTech tycker om effektivitet, automatik och strävan efter ett papperslöst kontor. Därför erbjuder vi en enkel, effektiv och automatiserad lösning för företag som inte vill lägga tid på fakturahantering. Vi erbjuder hög effektivitet och kort ledtid vilket leder till att ett effektivt, snabbt och kontrollerat fakturaflöde.

Läs mer

e-Arkiv.  Från pärm till skärm.
Vi ordnar och sorterar era dokument elektroniskt och gör dem ständigt tillgängliga genom vårt e-arkiv. Här kan Ni enkelt och effektivt söka företagets alla dokument on-line. Vårt system uppfyller samtliga arkiveringskrav för bokföring. Vi har också möjlighet att förvara dokument fysiskt.

Läs mer

Utskrifter.  Från hårddisk till papper.
Vi erbjuder utskrifter, kuvertering, frankering och posthantering av era dokument enligt önskemål. Vi kan också leverera elektroniska fakturor.

Läs mer