Skicka Dokument

Skicka dokument

Skicka dokument

Vi på docTech har den perfekta proffstjänsten för företag som vill ha effektiv och smart hantering av utgående fakturor. Vi hanterar främst fakturor men vi skickar bl.a. påminnelser och undersökningsenkäter. Vi kan konvertera till önskat format beroende på hur mottagaren vill ha dokumenten levererade. Vi tror på effektivitet genom automatik och med vårt eget utvecklade system kan vi med enkelhet möta era önskemål och skapa den bästa förutsättningen för ert företag. På docTech har vi visionen att företag och kontor i framtiden ska vara papperslösa, våra tjänster är lösningar på vägen till målet. Vi har fyra olika sätta att skicka fakturor på: E-post, e-faktura (SveFaktura, Peppol och andra EDI-varianter ), traditionellt Brev och Send & Receive Network. Vi skickar helt och hållet efter vad kunden önskar, vi ser dock helst att så många som möjligt väljer något av de digitala alternativen då de är effektivare och mer miljövänligt.

Print & kuvertering

Idag är det populärt med E-fakturor, vilket resulterar i att företag slipper en stor pappershantering och underhåll av skrivare. Vi på docTech är väl medvetna om det, men vi vet att det finns många som fortfarande vill ha fakturor på papper. De som blir kunder hos oss som önskar att få sina fakturor levererade på det traditionella sättet i brev kommer självklart att få det. Valet är ert, vi arbetar utifrån era önskemål för att ingen ska lämnas utanför.

Fakturan blir utskriven med er layout och logotyp, därefter blir den kuverterad och skickad. Hela processen är automatiserad för att få ett smidig och effektivt förlopp. Vi kan självklart skriva ut i färg och svart-vit, berätta vad ni vill ha så löser vi det.

Smart Samkuvertering

Samkuvertera

När vi skickar fakturor kan vi göra det på flera olika sätt, för de som vill ha fakturorna skickade som traditionellt brev kan vi erbjuda en tjänst som är både smart och miljövänlig. Som brev blir fakturorna sorterade efter land och postnummer, därefter kuverteras de. Om flera fakturor ska till samma adress skickas fakturorna i samma kuvert. Denna tjänst kallar vi för Samkuvertering den är både ekonomisk och miljösparande.  Fördelarna med Samkuvertering är:

  • Färre brev som kuverteras och skickas men fortfarande samma volym på fakturor.
  • Tillsammans sparar vi på papper, kuvert och på naturen.